Ale!

2022 ORBEA ALMA M50

1899,00 


Jos haluat keulan valmiiksi säädettynä, ilmoita painosi kassalla ”Tilauksen kommentit” -kentässä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Suorituskykyä pystyy parantamaan monella eri tavalla ja pakkomielle sen suhteen kuuluu lajiin. Milloin mennään liian pitkälle? Jos pyöristä puhutaan niin ei milloinkaan. Me haluamme olla kilpailun kärjessa, joten loimme uuden ALMA maastopyörän, joka on meidän vastauksemme superkevyiden, suorituskykyisten XC-jäykkäperämaastureiden kategoriaan. Tämän mallin suhteen on käytetty aikaa ja vuodatettu hikipisaroita- voit nähdä sen pienistä yksityiskohdista. Käsissämme on äärimmäisen nopea maastopyörä!

RUNKO

Orbean monokokkirunko X (OMX) ja OMR rungon valmistuksessa on käytetty korkealaatuisia hiilikuituja. Hiilikuidun palat on leikattu laserilla, jotta runkoon on saatu käytettyä juuri oikea määrä, juuri oikeaa hiilikuitua. EPS-muotti ja lateksiset insertit varmistavat, että rungossa ei ole ryppyjä tai kauneusvirheitä.

DYNAMIC STRUCTURE

Suurin osa runkoon kohdistuvasta väännöstä osuu alempaan osaan runkoa. Emäputken, viistoputken ja chainstayn jäykkyys vaikuttaa suoraan voimanvälitykseen. Jos runko on jäykkä näistä kohdista niin napakkuus ja wattien käyttäminen pyörän saamiseksi vauhtiin on taattu. Ja se tunne kun pyörä kiihtyy ja tottelee watteja on uskomattoman hieno.

MUKAVUUS

Uuden Alman takahaarukan yläputket ovat ohuemmat ja muotoiltu niin, että rungolle saadaan riittävä jäykkyys alueelle. Vaakaputki on jämäkkä emäputken alueelta, joka vaikuttaa koko rungon jäykkyyteen, mutta ohenee nopeasti alaspäin mennessä, jotta runko on mukava ja varmasti kevyt. Hiilikuitu on siitä hieno materiaali, että runkoon voi suunnitella jousto-ominaisuuksia alueille missä sitä tarvitaan. Vaakaputken ja takahaarukan yläputkien oikeanlainen hiilikuidun käyttö varmistaa, että rungosta tulee super mukava oikeista kohdista. Pitkän kovan kisan tai lenkin jälkeen pienet mukavuus ominaisuudet saattavat olla suorituskyvyn kannalta suuressa roolissa.

WORLD CUP GEOMETRIA

Alman World Cup tason geometria on syntynyt vuosien ajan opitusta tiedosta miltä suorituskykyisen maastopyörän mitat täytyy olla. Ajoasenton on agressiviinen, mukava ja nopea. Toisin kuin mukavampi trailigeometria, XC geometria on tehty täyttä vauhtia varten

OHJAUSKULMA 68ast

SATULAKULMA 74,5ast

REACH 426mm (M-koossa)

Lisätiedot

Runko

Hiilikuitu

Etuhaarukka

RockShox Judy Silver TK Remote Solo Air 100 QR15x110 Boost

Jarrut

Hydrauliset levyjarrut, Shimano MT201

Vaihdemäärä

12

Vaihteisto

Shimano Deore/SLX

Vaihdevipu

Shimano Deore M6100

Takavaihtaja

Shimano SLX M7100 SGS Shadow Plus

Takapakka

Shimano M6100 10-51t

Kampisarja

Shimano MT511 32t

Ketju

Shimano M6100

Rengaskoko

29", 29×2.2"

Renkaat

Maxxis Ikon

Kiekot

Orbea OC1 25c Tubeless Ready

Ohjainkannatin

OC1 31.8mm interface -7º

Ohjaustanko

OC1 Flat 31.8mm 740mm

Ohjainlaakeri

FSA 1-1/8 – 1-1/2" Integrated

Satulatolppa

OC2 forge head 27.2 Offset 0

Satula

Selle Italia Model X FecAlloy Rail 145x248mm

Koko

S, M, L, XL

Väri

Harmaa