Ale!

2023 ORBEA TERRA M20iTEAM

Alkuperäinen hinta oli: 5199,00 €.Nykyinen hinta on: 4199,00 €.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

GRAVEL FROM THE GROUND UP

Loputonta reittien tutkimista, yön läpi jatkuvia seikkailuja sekä rujoja sorapolkuja. Tämän kaiken ja paljon muuta täyttää käsite Gravel-pyöräily. Oikean pyörän valinta on tärkeää, sillä sen on suoriuduttava kaikista edellä mainituista haasteista sekä samalla ylläpidettävä nopeutta, kontrollia, ajomukavuutta sekä varsinkin hauskanpitoa. Orbea Terra on alusta asti hiottu kesyttämään kaikki pyöräilijän tarpeet soratiellä. Sitä ei ole kehitetty uusituksi maantiepyöräksi eikä riisutuksi maastopyöräksi. Terra lisää ajomukavuutta reiteillesi ja vie sinut uudenlaiselle matkalle.

KYVYKKÄÄMPI PYÖRÄ

Erittäin kykenevä ja helposti muokattava Terra on helppo sopeuttaa ylittämään haasteet, jotka poluillasi tulevat vastaan. Laajennettu käyttömahdollisuuksien skaala tekee Terrasta entistä monipuolisemman.

TIRE CLEARANCE / RENGASTILA

Rengaskoon eri leveyksien vaihtoehdot toimivat yhtenä monipuolisuuden lisääjistä. Terraan on mahdollista asentaa 700 x 45 renkaat nopeuden ja tehokkuuden lisäämiseksi maastossa TAI leveämmät 650b x 50 renkaat ajomukavuuden ja kestävyyden maksimoiseksi.

OSASARJOJEN YHTEENSOPIVUUS

Osasarjojen yhteensopivuus on toisena huomion arvoisena osana uutta Terraa. Olemme suunnitelleet pyörän rungon alusta alkaen ja siten ratkaisseet useat Gravel-runkoja koskeneet ongelmat jo valmistusvaiheessa. Huomioitavana osana on voimansiirron valikoiman monipuolisuus rengaskoosta ja leveydestä tinkimättä.

LOCKR / VARAOSALOKERO

Hiilikuiturunkomme sisältää varaosalokeron viistoputken sisällä, juomapullotelineen alla. Lokeroon on mahdollista laittaa sisärengas, pumppu, CO2-patruuna sekä valikoiman työkaluja.

GRAVEL-GEOMETRIA

Terra tarjoaa täysin uudenlaisen Gravel-designin, joka on tarkkaan hiottu käyttötarkoitustaan varten. Kovan työskentelyn tulos näkyy uudessa Terrassa vuosien kokemusten pohjalta, ja olemme tuoneet maantie ja MTB- pyörien osaamisemme myös Gravel-malleihin. Lopputuloksena salamantarkka käsiteltävyys sekä maksimaalinen kontrolli.

Lisätiedot

Runko

Hiilikuitu

Etuhaarukka

Hiilikuitu

Jarrut

SHIMANO GRX BR-RX810, hydrauliset levyjarrut

Vaihdemäärä

22

Vaihteisto

SHIMANO GRX RX815 Di2

Vaihdevivut

Shimano ST-RX815

Takavaihtaja

SHIMANO GRX RD-RX815 Di2 Shadow Plus

Takapakka

Shimano Ultegra HG800 11-34t 11-Speed

Kampisarja

Shimano GRX RX810 31x48t

Ketju

Shimano HG601

Rengaskoko

28", 38-622

Renkaat

Pirelli Cinturato™ Gravel H 700x40c TLR

Kiekot

FULCRUM Rapid Red 900 DB

Ohjainkannatin

OC Road Performance RP10, -8º

Ohjaustanko

OC Gravel GR30, Reach 80, Drop 125

Ohjainlaakeri

FSA 1-1/2" Integrated Aluminium Cup

Satulatolppa

OC Performance XP10 Carbon, 27.2mm, Setback 0

Satula

Prologo Akero AGX STN size 155mm

Koko

S, L

Väri

Vihreä