2023 ORBEA TERRA M41ETEAM 1X

3749,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

GRAVEL FROM THE GROUND UP

Loputonta reittien tutkimista, yön läpi jatkuvia seikkailuja sekä rujoja sorapolkuja. Tämän kaiken ja paljon muuta täyttää käsite Gravel-pyöräily. Oikean pyörän valinta on tärkeää, sillä sen on suoriuduttava kaikista edellä mainituista haasteista sekä samalla ylläpidettävä nopeutta, kontrollia, ajomukavuutta sekä varsinkin hauskanpitoa. Orbea Terra on alusta asti hiottu kesyttämään kaikki pyöräilijän tarpeet soratiellä. Sitä ei ole kehitetty uusituksi maantiepyöräksi eikä riisutuksi maastopyöräksi. Terra lisää ajomukavuutta reiteillesi ja vie sinut uudenlaiselle matkalle.

SRAM APEX AXS- OSASARJA!

KYVYKKÄÄMPI PYÖRÄ

Erittäin kykenevä ja helposti muokattava Terra on helppo sopeuttaa ylittämään haasteet, jotka poluillasi tulevat vastaan. Laajennettu käyttömahdollisuuksien skaala tekee Terrasta entistä monipuolisemman.

TIRE CLEARANCE / RENGASTILA

Rengaskoon eri leveyksien vaihtoehdot toimivat yhtenä monipuolisuuden lisääjistä. Terraan on mahdollista asentaa 700 x 45 renkaat nopeuden ja tehokkuuden lisäämiseksi maastossa TAI leveämmät 650b x 50 renkaat ajomukavuuden ja kestävyyden maksimoiseksi.

OSASARJOJEN YHTEENSOPIVUUS

Osasarjojen yhteensopivuus on toisena huomion arvoisena osana uutta Terraa. Olemme suunnitelleet pyörän rungon alusta alkaen ja siten ratkaisseet useat Gravel-runkoja koskeneet ongelmat jo valmistusvaiheessa. Huomioitavana osana on voimansiirron valikoiman monipuolisuus rengaskoosta ja leveydestä tinkimättä.

LOCKR / VARAOSALOKERO

Hiilikuiturunkomme sisältää varaosalokeron viistoputken sisällä, juomapullotelineen alla. Lokeroon on mahdollista laittaa sisärengas, pumppu, CO2-patruuna sekä valikoiman työkaluja.

GRAVEL-GEOMETRIA

Terra tarjoaa täysin uudenlaisen Gravel-designin, joka on tarkkaan hiottu käyttötarkoitustaan varten. Kovan työskentelyn tulos näkyy uudessa Terrassa vuosien kokemusten pohjalta, ja olemme tuoneet maantie ja MTB- pyörien osaamisemme myös Gravel-malleihin. Lopputuloksena salamantarkka käsiteltävyys sekä maksimaalinen kontrolli.

Lisätiedot

Runko

Hiilikuitu

Etuhaarukka

Hiilikuitu

Jarrut

Hydrauliset levyjarrut, SRAM Apex AXS

Vaihdemäärä

12

Vaihteisto

SRAM Apex AXS

Vaihdevipu

SRAM Apex AXS

Takavaihtaja

SRAM Apex XPLR AXS 12s

Takapakka

SRAM PG-1231 XPLR 11-44t 12-Speed

Kampisarja

SRAM Apex 1 DM Dub Wide 40t Aluminium

Ketju

SRAM Apex 12-Speed

Rengaskoko

28", 38-622

Renkaat

Vittoria Terreno Dry CX-Gravel G2.0 TNT

Kiekot

Alloy, Tubeless, 700c, 21c, 28h

Ohjainkannatin

OC Road Performance RP21, -6º

Ohjaustanko

OC Gravel GR31, Reach 70, Drop 110

Ohjainlaakeri

FSA 1-1/2" Integrated Aluminium Cup

Satulatolppa

SP 0.2 Carbon, 27.2mm, Setback 20

Satula

Prologo Akero AGX STN size 155mm

Koko

L

Väri

Sininen