2024 ORBEA TERRA M20TEAM

3949,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

GRAVEL FROM THE GROUND UP

Loputonta reittien tutkimista, yön läpi jatkuvia seikkailuja sekä rujoja sorapolkuja. Tämän kaiken ja paljon muuta täyttää käsite Gravel-pyöräily. Oikean pyörän valinta on tärkeää, sillä sen on suoriuduttava kaikista edellä mainituista haasteista sekä samalla ylläpidettävä nopeutta, kontrollia, ajomukavuutta sekä varsinkin hauskanpitoa. Orbea Terra on alusta asti hiottu kesyttämään kaikki pyöräilijän tarpeet soratiellä. Sitä ei ole kehitetty uusituksi maantiepyöräksi eikä riisutuksi maastopyöräksi. Terra lisää ajomukavuutta reiteillesi ja vie sinut uudenlaiselle matkalle.

KYVYKKÄÄMPI PYÖRÄ

Erittäin kykenevä ja helposti muokattava Terra on helppo sopeuttaa ylittämään haasteet, jotka poluillasi tulevat vastaan. Laajennettu käyttömahdollisuuksien skaala tekee Terrasta entistä monipuolisemman.

TIRE CLEARANCE / RENGASTILA

Rengaskoon eri leveyksien vaihtoehdot toimivat yhtenä monipuolisuuden lisääjistä. Terraan on mahdollista asentaa 700 x 45 renkaat nopeuden ja tehokkuuden lisäämiseksi maastossa TAI leveämmät 650b x 50 renkaat ajomukavuuden ja kestävyyden maksimoiseksi.

OSASARJOJEN YHTEENSOPIVUUS

Osasarjojen yhteensopivuus on toisena huomion arvoisena osana uutta Terraa. Olemme suunnitelleet pyörän rungon alusta alkaen ja siten ratkaisseet useat Gravel-runkoja koskeneet ongelmat jo valmistusvaiheessa. Huomioitavana osana on voimansiirron valikoiman monipuolisuus rengaskoosta ja leveydestä tinkimättä.

LOCKR / VARAOSALOKERO

Hiilikuiturunkomme sisältää varaosalokeron viistoputken sisällä, juomapullotelineen alla. Lokeroon on mahdollista laittaa sisärengas, pumppu, CO2-patruuna sekä valikoiman työkaluja.

GRAVEL-GEOMETRIA

Terra tarjoaa täysin uudenlaisen Gravel-designin, joka on tarkkaan hiottu käyttötarkoitustaan varten. Kovan työskentelyn tulos näkyy uudessa Terrassa vuosien kokemusten pohjalta, ja olemme tuoneet maantie ja MTB- pyörien osaamisemme myös Gravel-malleihin. Lopputuloksena salamantarkka käsiteltävyys sekä maksimaalinen kontrolli.

Lisätiedot

Runko

Hiilikuitu

Etuhaarukka

Hiilikuitu

Jarrut

Shimano RX820 Hydraulic disc

Vaihdemäärä

24

Vaihteisto

Shimano GRX RX820

Vaihdevivut

Shimano GRX RX820

Takavaihtaja

Shimano GRX RX820

Takapakka

Shimano 105 R7100 11-34t 12-Speed

Kampisarja

Shimano GRX RX820 31x48t

Ketju

Shimano M7100

Rengaskoko

28", 38-622

Renkaat

Vittoria Terreno Dry CX-Gravel G2.0 TNT

Kiekot

Alloy, Tubeless, 700c, 21c, 28h

Ohjainkannatin

OC Road Performance RP10, -8º

Ohjaustanko

OC Gravel GR31, Reach 70, Drop 110

Ohjainlaakeri

FSA 1-1/2" Integrated Aluminium Cup

Satulatolppa

OC Performance XP10 Carbon, 27.2mm, Setback 0

Satula

Prologo Akero AGX STN size 155mm

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL

Väri

Kupari