Ale!

2022 ORBEA RALLON M-TEAM

Alkuperäinen hinta oli: 7449,00 €.Nykyinen hinta on: 4890,00 €.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

FOKUKSENA NOPEUS

Rallon on tehty endurokisoihin mahdollisimman nopeaksi pyöräksi ja on meidän EWS teamin ehdoton valinta. Rallon on toki muutakin kuin numerolappu tangossa tykittelyä – se on nopeita kierroksia kavereiden kanssa, ylävitosia ja läheltä piti tilanteita. Rallon on tehty isoimpiin bikepark-hyppyreihin, vauhdikkaisiin bermeihin ja superteknisiin osuuksiin. Unohda rajat– keskity vauhtiin.

 

SUUNNITELTU

ENDURO, BIG MOUNTAIN, BIKE PARK

 

JOUSTO

170MM EDESSÄ

160MM TAKANA

 

KIEKKOKOKO

29” ETUKIEKKO

29”/27,5” TAKAKIEKKO

 

ENDURO JA RALLON OVAT KEHITTYNEET

Enduro kilpailutasolla on kehittynyt hurjasti viimeisien vuosien aikana aggressiivisempien ratojen myötä, joten Rallon on kehittynyt myös. Uusi Rallon on pidempi ja loivempi kuin koskaan ja runkoa on madallettu todella paljon, jotta löydät oikean runkokoon helpommin. Päivitetty jousituksen kinematiikka on entistä progressiivisempi ja taka-akselin rata liikkuu entistä enemmän taaksepäin eikä ylöspäin. Tämän ansiosta Rallonissa on nyt jäätävästi pitoa ja kontrollia epätasaisella ja irtonaisilla pinnoilla ja pyörä leijuu kivikoiden yli entistä helpommin. Lisää eteen Foxin järeä 38 keula niin Rallon on valmis ihan mihin tahansa alamäen pommitteluun.

 

KUN MÄKI MUUTTUU JYRKÄKSI – HALUAT LAITTAA SATULAN POIS TIELTÄ JA KESKITTYÄ VAUHTIIN

Lisätila rungossa tarkoittaa lisää kontrollia ja lisäkontrolli tarkoittaa lisää vauhtia. Matala satula tarkoittaa myös pitkiä hissitolppia, jotka vaativat rungon lyhyen satulaputken. Tämä täytyy saada aikaiseksi ilman, että muuttaa satulatolpan kiinnitystä tai pyörän geometriaa.

Jyrkän satulakulman ja suoran syvälle asennettavan hissitolpan vuoksi Rallonissa on yksi matalammista standovereista. Tämä tarkoittaa paljon tilaa vaakaputkella liikkumiseen ja suuri määrä vaihtoehtoja pitkistä hissitolpista. Voit painaa satulan pois tieltä kun homma menee ” stiipiksi  ja diipiiksi”  – pitkät hissitolpat ovat oikea vaihtoehto. Matalan rungon takia voit valita myös haluamasi koon. Jos olet kahden koon välimaastossa lyhyempi runko tuo leikkisyyttä ja toimii hyvin esim. bikeparkissa hauskanpitoon ja hyppimiseen. Pitemmällä rungolla saat lisää vakautta, tämä on valintasi kun haet mahdollisimman vakaata pyörää koviin vauhteihin.

 

AJOTUNTUMA JA PITO

Runko on mahdollista suunnitella liian jäykäksi, jolloin pyörä ei solju haastavan maaston läpi. Hienosäädimme hiilikuidun tasoa ja asettelua sen mukaan, että saimme valmistettua rungon, jossa on juuri oikeassa paikassa mukavuutta ja jäykkyyttä – löysimme täydellisen tasapainon etu- ja takakolmion jäykkyydelle. Erittäin paljon suunnittelua, mallinnusta ja testausta muuttui täydelliseksi ajotuntumaksi, luottamukseksi ja pidoksi erilaisilla alustoilla. Eli nopeammiksi kierrosajoiksi kisoissa.

 

MULLET

Valitse 27,5” ja 29” takakiekon väliltä ilman, että muutos vaikuttaa geometriaan. Pyörän mukana toimitetaan kaksi eri pituista iskarin kiinnikettä.

Keskity nopeuteen 29” takakiekolla tai hauskuuteen 27,5”:lla. Kumman sitten valitsetkaan, Rallon toimii!

Lisätiedot

Runko

Hiilikuitu

Etuhaarukka

Fox 38 Float Factory 170 Grip2 QR15x110 Kashima

Takaiskari

Fox Float X2 Factory 2-Position Adjust Kashima custom tune 230x60mm

Jarrut

Shimano XT M8120 Hydraulic Disc

Vaihdemäärä

12

Vaihteisto

Shimano XT

Vaihdevipu

Shimano XT M8100 I-Spec EV

Takavaihtaja

Shimano XT M8100 SGS Shadow Plus

Takapakka

Shimano M8100 10-51t

Kampisarja

Race Face Next-R 32t

Ketju

Shimano M7100

Rengaskoko

27.5", 29"

Renkaat

Maxxis Assegai 2.50" WT FB 120 TPI 3C Maxx Terra EXO+ TR, Maxxis Minion DHR II 2.40" WT FB 120 TPI 3C Maxx Terra Exo+ TR

Kiekot

Race Face TURBINE-R 30 TLR IS (29" Front / 27,5" Rear)

Ohjainkannatin

Race Face Turbine R 35mm interface

Ohjaustanko

Race Face Next R 35 20mm Rise 800mm

Ohjainlaakeri

Acros Alloy 1-1/8 – 1-1/2" Integrated

Satulatolppa

Hissitolppa

Hissitolppa

Fox Transfer Factory Kashima Dropper 31.6

Satula

Fizik Taiga Kium rail

Koko

S, M, L, XL

Väri

Kulta

Varusteet

OC axle lever (Hex 6 & valve core removal) + OC Multitool (Hex 2, 3, 4 & 5)