2021 ORBEA WILD FS M10 BLACK-GOLD
8199
  • Runkokoot:
  • S/M 16"
  • L 17,5"
  • XL 19"
Näyttö
BOSCH Display unit KIOX Black BUI330
Moottori
BOSCH Performance CX Cruise (25km/h) BDU450CX
Akku
BOSCH Powertube 625Wh Horizontal BBP290
Laturi
Compact Charger 2A (100-240V) Worldwide
Latausaika
Toimintasäde
Runko
ORBEA WILD Full Suspension 2020 Carbon 160mm Travel, FRONT TRIANGLE: Carbon, REAR TRIANGLE: Carbon, FiberLink, BATTERY COVER: Carbon, Boost 12x148 Bosch Gen4
Etuhaarukka
Fox 38 Float Performance 160 Grip 3-Position QR15x110 E-Bike Optimized
Takaiskari
Fox DPX2 Performance Trunnion Comp Adjust Evol LV custom tune 205x65mm
Jarrut
Shimano M420 Hydraulic Disc
Vaihdevipu
Shimano Deore M6100 I-Spec EV
Takavaihtaja
Shimano XT M8100 SGS Shadow Plus
Kampisarja
PW EB04-NW32 G4
Takapakka
Sun Race CSMZ80 11-51t 12-Speed Metalic E-bike
Ketju
KMC e12 Turbo Silver
Kiekot
DT Swiss H-1900 Spline 30c TLR 15/110mm CL
Eturengas
Maxxis Minion DHF 2.60" 120 TPI FB 3C Maxx Terra Exo+ TR
Takarengas
Maxxis Minion DHR II 2.60" 120 TPI FB 3C Maxx Terra Exo+ TR
Ohjainlaakeri
OC Key Holder
Ohjainkannatin
Race Face Aeffect R 35mm interface
Ohjaustanko
Race Face Aeffect 35 20mm Rise 780mm
Hissitolppa
OC2 Dropper 31.6mm, Vipu: Shimano SL-MT500 I-Spec EV
Satula
Selle Royal Vivo
Väri
Musta/kulta

On aika lähteä liikkeelle. Pakkaa kamasi ja lähde kohti iltapäivän maastolenkkiä. Aivan sama mitä esteitä eteesi tulee – polje kovempaa ja aja läpi. Löydä uusia polkuja ja taltuta paikkakuntasi vaikeimmat polut pyörällä, joka parantaa ajotekniikkaasi ja tuo sinulle lisäkilometrejä sähkön avulla. Wild FS sähköpyörässä on uskomattoman paljon upeaa tekniikkaa ja kehitystyötä. Huippuunsa hiottu geometria tarjoaa mukavuutta ja vakautta. 160mm aktiivista joustoa edessä ja takana jokaiseen maaston kohtaan. 29+ renkailla saat huikeasti pitoa. Pyörässä on Boschin uusi upea Performance CX moottori ja integroitu 625Wh akku. Kaiken lisäksi Wild FS:n on tarvittaessa saatavilla tupla-akku (yht. jopa 1125wh) pitkiä seikkailuita varten. Puhumattakaan huikeista pienistä yksityiskohdista. Wild on todellakin villiin menoon tehty!

 

 

Uuden Wild FS geometria luo mukavuutta ja vakautta ajamiseen ja se sopii niin uusille kuin kokeneille kuskeille. Pyörä joka ei pidättele kuskia – ihan sama mitä eteen tulee.

Loiva ohjauskulma – vakaampi

Matala keskiö – hyvä tuntuma kurveissa

Pitkä vaakaputki – Tilaa liikkua pyörän päällä ja parempi tasapaino

Pitkä akseliväli – vakaampi kovissa nopeuksissa

Jyrkkä satulakulma- Optimaalinen polkemisasento

Lyhyt satulaputki – Pitkille hissitolpille

KINEMATIIKKA

160mm joustoa

Osa kuskeista kiipeää tuhansia metrejä lenkkien aikana ja osa taas ajaa bike parkkia hissin kanssa ja hyppäävät suurista hyppyreistä pyöräseikkailuidensa aikana. Wild FS on suunniteltu näihin molempiin toimivaksi pyöräksi.

Progressiivinen

Hyvät säätömahdollisuudet ja linkuston kasvava vastus kannattelee jousitusta korkeammalla ja saa sen palautumaan nopeammin iskuista. Joustomatkan lopussa suurempi progressio estää iskun aiheuttamien pohjaamisvoimien siirtymistä runkoon, jousitukseen tai ajajaan.

ANTI SQUAT

Wild FS:n linkuston päänivel on sijoitettu niin että Wild FS toimii yhden eturattaan ja auttaa myös 29-tuumaissten kiekkojen kanssa käytettävän matalan keskiön kanssa. Wild FS:n jousituksessa on tasapainoinen yhdistelmä herkkyyttä ja poljentatehokkuutta.

Pystysuora takaiskunvaimennin

Tilaa rungon kolmiossa ja kompakti muotoilu. Wild FS -käyttää pystysuoraa iskarikiinnitystä, sen ansiosta ylimääräinen akkukiinnitys on mahdollinen yhdessä matalan vaakaputken kanssa.

29 KIEKOT / 160MM KAMMET

29 kiekot

Maksimaalisesti pitoa ja vauhtia. Pitkille, nopeille lenkeille, jossa on monenlaista maastoa – 29″ oli selkeä valinta WIld FS malliin. Leveät 2,6″ renkaat tarjoavat suuremman kontaktipinnan maahan, joka tarkoittaa suoraan parempaa pitoa. Suurempi määrä nappuloita ottaa kiinni maastoon yhtä aikaa, parantaen pitoa mutkissa ja jarrutuksissa.

160mm kammet

Lyhyet 160mm kammet eivät osu maastoon niin herkästi ja lyhyemmillä kammilla on helpompi ylläpitää tehokas korkea kadenssi.

 

TUPLA-AKKU

2PAK

Wild FS:n on mahdollista asentaa toinen akku viistoputken päälle, joten parhaimmillaan pyörään saa huimat 1125Wh akkukapasiteettia!

Pulloteline

Wild FS:n on mahdollista asentaa pulloteline kun lisäakku ei ole käytössä.

 

AKUNSUOJUS

Malliin on suunniteltu erittäin hieno ja näppärä akun kansi. Kansi valmistetaan hiilikuidusta tai korkealaatuisesta muovista. Kiinnitysmekanismi on helppo ja turvallinen.

BLOCKLOCK OHJAINLAAKERI / MOOTTORIN SUOJA

Acroksen kehitteämä Blocklock ohjainlaakeri ei anna tangon kääntyä liikaa, jolloin tanko ei osu vaaka-putkeen kuljetuksen tai kaatumisen aikana.

Moottorin suoja

Erittäin kestävä moottorinsuoja on valmistettu kestävästä muovista, jotta pyörän paino ei nouse, mutta se suojaa moottoria mahdollisilta iskuilta.

YLIKOON LINKUSTO

Wild FS:n takajousituksen linkusto on ylikokoa, jotta rungosta on saatu tehtyä äärimmäisen jäykkä.

 

ORBEA WILD FS M10