2024 ORBEA TERRA H40

2349,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

GRAVEL FROM THE GROUND UP

Loputonta reittien tutkimista, yön läpi jatkuvia seikkailuja sekä rujoja sorapolkuja. Tämän kaiken ja paljon muuta täyttää käsite Gravel-pyöräily. Oikean pyörän valinta on tärkeää, sillä sen on suoriuduttava kaikista edellä mainituista haasteista sekä samalla ylläpidettävä nopeutta, kontrollia, ajomukavuutta sekä varsinkin hauskanpitoa. Orbea Terra on alusta asti hiottu kesyttämään kaikki pyöräilijän tarpeet soratiellä. Sitä ei ole kehitetty uusituksi maantiepyöräksi eikä riisutuksi maastopyöräksi. Terra lisää ajomukavuutta reiteillesi ja vie sinut uudenlaiselle matkalle.

KYVYKKÄÄMPI PYÖRÄ

Erittäin kykenevä ja helposti muokattava Terra on helppo sopeuttaa ylittämään haasteet, jotka poluillasi tulevat vastaan. Laajennettu käyttömahdollisuuksien skaala tekee Terrasta entistä monipuolisemman.

TIRE CLEARANCE / RENGASTILA

Rengaskoon eri leveyksien vaihtoehdot toimivat yhtenä monipuolisuuden lisääjistä. Terraan on mahdollista asentaa 700 x 45 renkaat nopeuden ja tehokkuuden lisäämiseksi maastossa TAI leveämmät 650b x 50 renkaat ajomukavuuden ja kestävyyden maksimoiseksi.

OSASARJOJEN YHTEENSOPIVUUS

Osasarjojen yhteensopivuus on toisena huomion arvoisena osana uutta Terraa. Olemme suunnitelleet pyörän rungon alusta alkaen ja siten ratkaisseet useat Gravel-runkoja koskeneet ongelmat jo valmistusvaiheessa. Huomioitavana osana on voimansiirron valikoiman monipuolisuus rengaskoosta ja leveydestä tinkimättä.

GRAVEL-GEOMETRIA

Terra tarjoaa täysin uudenlaisen Gravel-designin, joka on tarkkaan hiottu käyttötarkoitustaan varten. Kovan työskentelyn tulos näkyy uudessa Terrassa vuosien kokemusten pohjalta, ja olemme tuoneet maantie ja MTB- pyörien osaamisemme myös Gravel-malleihin. Lopputuloksena salamantarkka käsiteltävyys sekä maksimaalinen kontrolli.

Lisätiedot

Runko

Alumiini

Etuhaarukka

Hiilikuitu

Jarrut

Hydrauliset levyjarrut, Shimano RX400

Vaihdemäärä

20

Vaihteisto

Shimano GRX 400/600

Vaihdevivut

Shimano GRX RX400

Takavaihtaja

Shimano GRX RX400

Etuvaihtaja

Shimano GRX RX400

Takapakka

Shimano Tiagra HG-500 11-34t

Kampisarja

Shimano GRX RX600-10 30x46t

Ketju

KMC X10

Rengaskoko

28", 38-622

Renkaat

Vittoria Terreno Dry Gravel

Kiekot

Alloy, Tubeless, 700c, 21c, 28h

Ohjainkannatin

OC Road Performance RP21, -6º

Ohjaustanko

OC Gravel GR31-R, Rise 15, Reach 70, Drop 110

Ohjainlaakeri

FSA 1-1/2" Integrated Aluminium Cup

Satulatolppa

SP 0.2 Carbon, 27.2mm, Setback 20

Satula

Prologo Akero AGX STN size 155mm

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL

Väri

Sininen