ORBEA TERRA H30 1X

2599,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

GRAVEL FROM THE GROUND UP

Loputonta reittien tutkimista, yön läpi jatkuvia seikkailuja sekä rujoja sorapolkuja. Tämän kaiken ja paljon muuta täyttää käsite Gravel-pyöräily. Oikean pyörän valinta on tärkeää, sillä sen on suoriuduttava kaikista edellä mainituista haasteista sekä samalla ylläpidettävä nopeutta, kontrollia, ajomukavuutta sekä varsinkin hauskanpitoa. Orbea Terra on alusta asti hiottu kesyttämään kaikki pyöräilijän tarpeet soratiellä. Sitä ei ole kehitetty uusituksi maantiepyöräksi eikä riisutuksi maastopyöräksi. Terra lisää ajomukavuutta reiteillesi ja vie sinut uudenlaiselle matkalle.

KYVYKKÄÄMPI PYÖRÄ

Erittäin kykenevä ja helposti muokattava Terra on helppo sopeuttaa ylittämään haasteet, jotka poluillasi tulevat vastaan. Laajennettu käyttömahdollisuuksien skaala tekee Terrasta entistä monipuolisemman.

TIRE CLEARANCE / RENGASTILA

Rengaskoon eri leveyksien vaihtoehdot toimivat yhtenä monipuolisuuden lisääjistä. Terraan on mahdollista asentaa 700 x 45 renkaat nopeuden ja tehokkuuden lisäämiseksi maastossa TAI leveämmät 650b x 50 renkaat ajomukavuuden ja kestävyyden maksimoiseksi.

OSASARJOJEN YHTEENSOPIVUUS

Osasarjojen yhteensopivuus on toisena huomion arvoisena osana uutta Terraa. Olemme suunnitelleet pyörän rungon alusta alkaen ja siten ratkaisseet useat Gravel-runkoja koskeneet ongelmat jo valmistusvaiheessa. Huomioitavana osana on voimansiirron valikoiman monipuolisuus rengaskoosta ja leveydestä tinkimättä.

LOCKR / VARAOSALOKERO

Hiilikuiturunkomme sisältää varaosalokeron viistoputken sisällä, juomapullotelineen alla. Lokeroon on mahdollista laittaa sisärengas, pumppu, CO2-patruuna sekä valikoiman työkaluja.

GRAVEL-GEOMETRIA

Terra tarjoaa täysin uudenlaisen Gravel-designin, joka on tarkkaan hiottu käyttötarkoitustaan varten. Kovan työskentelyn tulos näkyy uudessa Terrassa vuosien kokemusten pohjalta, ja olemme tuoneet maantie ja MTB- pyörien osaamisemme myös Gravel-malleihin. Lopputuloksena salamantarkka käsiteltävyys sekä maksimaalinen kontrolli.

Renkaat kuvasta poiketen mustat.

Lisätiedot

Runko

Alumiini

Etuhaarukka

Hiilikuitu

Jarrut

Hydrauliset levyjarrut, Shimano RX400

Vaihdemäärä

11

Vaihteisto

Shimano GRX 600/800

Vaihdevipu

Shimano GRX RX600

Takavaihtaja

Shimano GRX RX812

Takapakka

Shimano CS-M7000 11-40t

Kampisarja

Alloy forged 40t

Ketju

Shimano HG601

Rengaskoko

28", 38-622

Renkaat

Vittoria Terreno Dry Gravel

Kiekot

Orbea wheel: Ready GR with 12mm E-Thru hubset Shimano RS470 28H

Ohjainkannatin

OC RP21 Road Performance ICR, -6º, IFC01 Computer mount interface

Ohjaustanko

OC GR30-R Gravel Riser, Reach 70, Drop 125, Flare 12, Rise 15, w/Di2 hole

Ohjainlaakeri

FSA 1-1/2" Integrated Aluminium Cup

Satulatolppa

OC2 Carbon 27.2 Offset 20

Satula

Fizik Aliante R5

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL

Väri

Musta