ORBEA TERRA H41 1X

2799,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Päivitetyt värimaailmat! Upea Terra myös alumiinirunkoisena!

GRAVEL FROM THE GROUND UP

Loputonta reittien tutkimista, yön läpi jatkuvia seikkailuja sekä rujoja sorapolkuja. Tämän kaiken ja paljon muuta täyttää käsite Gravel-pyöräily. Oikean pyörän valinta on tärkeää, sillä sen on suoriuduttava kaikista edellä mainituista haasteista sekä samalla ylläpidettävä nopeutta, kontrollia, ajomukavuutta sekä varsinkin hauskanpitoa. Orbea Terra on alusta asti hiottu kesyttämään kaikki pyöräilijän tarpeet soratiellä. Sitä ei ole kehitetty uusituksi maantiepyöräksi eikä riisutuksi maastopyöräksi. Terra lisää ajomukavuutta reiteillesi ja vie sinut uudenlaiselle matkalle.

KYVYKKÄÄMPI PYÖRÄ

Erittäin kykenevä ja helposti muokattava Terra on helppo sopeuttaa ylittämään haasteet, jotka poluillasi tulevat vastaan. Laajennettu käyttömahdollisuuksien skaala tekee Terrasta entistä monipuolisemman.

TIRE CLEARANCE / RENGASTILA

Rengaskoon eri leveyksien vaihtoehdot toimivat yhtenä monipuolisuuden lisääjistä. Terraan on mahdollista asentaa 700 x 45 renkaat nopeuden ja tehokkuuden lisäämiseksi maastossa TAI leveämmät 650b x 50 renkaat ajomukavuuden ja kestävyyden maksimoimiseksi.

OSASARJOJEN YHTEENSOPIVUUS

Osasarjojen yhteensopivuus on toisena huomion arvoisena osana uutta Terraa. Olemme suunnitelleet pyörän rungon alusta alkaen ja siten ratkaisseet useat Gravel-runkoja koskeneet ongelmat jo valmistusvaiheessa. Huomioitavana osana on voimansiirron valikoiman monipuolisuus rengaskoosta ja leveydestä tinkimättä.

GRAVEL-GEOMETRIA

Terra tarjoaa täysin uudenlaisen Gravel-designin, joka on tarkkaan hiottu käyttötarkoitustaan varten. Kovan työskentelyn tulos näkyy uudessa Terrassa vuosien kokemusten pohjalta, ja olemme tuoneet maantie ja MTB- pyörien osaamisemme myös Gravel-malleihin. Lopputuloksena salamantarkka käsiteltävyys sekä maksimaalinen kontrolli.

Lisätiedot

Runko

Alumiini

Etuhaarukka

Hiilikuitu

Jarrut

SRAM Apex Hydraulic

Vaihdemäärä

12

Vaihteisto

Sram Apex

Vaihdevipu

Sram Apex

Takavaihtaja

SRAM Apex XPLR 12s

Takapakka

SRAM PG-1231 XPLR 11-44t 12-Speed

Kampisarja

SRAM Apex 1 DM Dub Wide 40t Steel

Ketju

SRAM Apex 12-Speed

Rengaskoko

28", 38-622

Renkaat

Vittoria Terreno Dry Gravel

Kiekot

Alloy, Tubeless, 700c, 21c

Ohjainkannatin

OC Road Performance RP21, -6º

Ohjaustanko

OC Gravel GR31-R, Rise 15, Reach 70, Drop 110

Ohjainlaakeri

FSA 1-1/2" Integrated Aluminium Cup

Satulatolppa

SP 0.2 Carbon, 27.2mm, Setback 20

Satula

Prologo Akero AGX STN size 155mm

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL

Väri

Kupari, Vihreä